Norcod har ansatt Arne Kristian Hoset (37) som ny finansdirektør, skriver torskeoppdretteren i en børsmelding.

– Jeg er veldig glad for å ha blitt utnevnt til ny finansdirektør i Norcod. Jeg ser en stor fremtid for dette selskapet, og jeg er glad for å være en del av et selskap som er i ferd med å skape et helt nytt forretningsområde innen sjømatnæringen, for ikke å snakke om med et bærekraftig og sunt produkt av høyeste kvalitet. Jeg ser frem til å hjelpe til med å realisere det enorme potensialet til Norcod, uttaler Hoset i børsmeldingen.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

Zadegan fortsetter som driftsdirektør

Hoset har en mastergrad i økonomi og forretningsadministrasjon fra Norges Handelshøyskole (NHH) og en mastergrad i revisjon og regnskap fra Handelshøyskolen BI

Hoset har tidligere jobbet i EY, Q-Free og Toyota, og er statsautorisert revisor. Han tiltrer sin nye stilling i løpet av mars 2023.

Finansdirektør Kia Zadegan, som gikk over i rollen som driftsdirektør i november etter at Rune Eriksen gikk til Vesterålen Havbruk, fortsetter som driftsdirektør, går det frem av børsmeldingen.

– Norcod er på en betydelig vekstbane. En utvidelse av ledergruppen er nødvendig for å sikre at vi realiserer den ambisiøse utvidelsesplanen vi gjennomfører, uttaler Christian Riber, administrerende direktør i Norcod, i børsmeldingen.